2023 161. kitabı
Okunma: 25 Temmuz 2023 12:09
#yenikitap #CadıAyazı ile karşınızdayım. Siz bilmiyor olabilirsiniz ama ben yazarın yeni kitap çıkarmasından çok uzun zamandır bekliyordum. İlk kitabından sonra kaleminin ve hayal gücünün tadı damağımda kalmıştı. Çok iyi fantastik yazan Türk yazarlarından. Uzun ara vermesine rağmen kalemindeki akıcılık ve çılgın hayal gücü gelişmeye devam etmiş. Anlayacağınız üzere yeni kitabını çok beğendim. Umarım beni çok fazla bekletmez başka kitaplarını da okurum. onun gibi başarılı bir kaleminin Kıyıda köşede kalmasını istemiyorum. Değer görsün istiyorum ve dolayısıyla dehşet ve ibretle tavsiye ediyorum. Konu: Kiana, kraliçesi için her şeyi yapardı. Küçükken onu ve erkek kardeşini yaratıkların elinden kurtardığından beri kraliçesine Sonu gelmeyen vefa ve bağlılık duyuyordu. Erkek kardeşi onun gibi değildir, kraliçe tarafından cezalandırıldı ve bir başka kral tarafından tutsak edildi. Kiana kardeşi için her şeyi yapardı. Canını ortaya sürdü, yabancı ülke kralının Savaş cephesinde yerini buldu. Onu çok güçlü Savaşçılar kuruyordu ama savaşçıların arasında hainler vardı. Üstelik yıllar önce tamamen yok ettiklerini düşündükleri Kamlar yeniden ortaya çıkmıştı. İçerideki hain kimdi? Ölümüne savaşırken Kardeşi için kurtuluş yolu bulabilecek miydi?
Cadı Ayazı: Savaş ÇığırtkanıHatice Dırmıkcı · Flora Yayınları · 202316 okunma