2023 2. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2023 08:11
2020 yılında Hammurabi’si ile KKTC’de en çok okunan yazarlardan birisi olan Ahmet Şimşek’in ikinci kitabı Midas… Ahmet Şimşek, gerek mekan seçimleri gerekse adadan konuşmalar ile bizi tam anlamıyla adaya bir yolculuğa çıkarıyor ve öyküleri ile bizleri kitaptan çıkamaz hale getiriyor. Öyle ki kitabı okurken hiç elimden bırakayım istemedim. Öykülere değinecek olursak; aslında herkesin öykülerde kendisinden bir parça bulması gayet olağan olacaktır. Zira okurken birçok yer ile kendimi bağdaştırdım ben de. Kitaptaki öyküler kısacık ve hemen okunacak derecede. Hatta bir sahil kenarına veya açık herhangi bir alana gidip bitirmelik derecede tam. A, unutmadan kitapta öyküler harici bir de yazarın “Tek sahnelik öykü” olarak kaleme aldığı bir bölüm var. Eminim o da okuma zevkinize bir başka zevk katacaktır… Uzun lafın kısası ilk kitabı Hammurabi ile tanıdığım Ahmet Şimşek’in Midas’ını okumak da apayrı bir deneyimdi benim için. Kitapçıda, online satış platformlarında ve bu yorumu gören herkese önerim kaçırmamaları olacaktır. Çünkü adada sizleri bekleyen bir dizi öyküler var!
MidasAhmet Şimşek · İthaki · 202377 okunma
1 +1'leme