·368 syf.····Okunma: 28 Temmuz 2023 00:00 çok tatlı bir kitaptı, okuması çok keyifliydi zaten akıcı olduğu için bir oturuşta bitirilebilecek bir kitaptı. bazı kısımlarda çok güldüm, sadie ve jack harika karakterlerdi. ev arkadaşıyken de çiftken de çok iyilerdi.
sadie, terfi almayı beklerken istediği pozisyona daha az nitelikli birisi getirilince işten ayrılır - kovulur. daha sonra hayatında bazı şeyleri değiştirmeye karar verir ve sarhoşken bir anlık cesaretle tinder’dan bir buluşma ayarlar. sadie öyle zannediyordur yani. buluşmaya gittiğinde aslında jack’in bir ev arkadaşı aradığı ortaya çıkar ve bu fikir sadie’nin de aklına yatar. ev mükemmel, kira çok uygun ve sadie işini yeni kaybettiği için onun için çok iyi fırsattır. bu fırsatı vites değiştirmek ve çiçekçi olma hayalini gerçeğe dönüştürmeye çalışmak için kullanır.
sadie ve jack birlikte harikalardı. aralarında ilişkinin oldukça yavaş gelişmesi ve her şeyden önce bir dostluk geliştirmeleri hoşuma gitti. ikisinin de geçmişlerinde bazı büyük travmaları vardı ve birbirlerine yavaş yavaş açıldıklarını görmek güzeldi. bahsetmeden edemeyeceğim, sadie’nin arkadaşları da gerçekten harikaydı ve onları da okurken çok keyif aldım.
çerezlik, kafa dağıtmalık, tatlı bir kitap arıyorsanız aradığınız kitap bu. doğru miktarda mizahla harmanlanmış sağlam bir romantizm.