2023 186. kitabı
Herkese merhabalar... Sizlere yepyeni bir kitap ile geldim. Bu tarz konuları ele alan kitapları çok seviyorum. Kitapta bir parça oluyor ki bu kitapta o parça günlük (en sevdiğim) den yola çıkarak olayı çözüyorsunuz... Hani bir düğümün ucunu bulup yavaş yavaş sökmeye başlamanın verdiği bir haz vardır ya terapi gibi bir şey işte öyle bir şey... Eee başlayınca da durmak nedir bilmiyor insan tam da öyle kitaba başlayınca sona gelmeden düğümü çözmeden rahat edemiyorsunuz... Düğümü çözmek için de kitap sizi bekliyor. Merak bir insana neler yaptırır? Ben yapar mıyım?Sanırım bu kadarını yapamam Peki içimizden gelen duygular onların yani hislerimizin bizi yönlendirmesi olağan mı? Elbette buna inanıyorum o içimize doğan hissin peşine düşmemiz gerek. Norris genç ve meraklı bir doktordur. Son görev yerinden kovulunca bir daha iş bulamayacağını düşünürken yeni hastanesinin profesörü tarafından özellikle seçilmiştir. Peki bu bir tesadüf veya ayrıcalık mı dersiniz? Özellikle de Clara Single isimli Alzheimer hastası yatağa bağlı olan kadın ile ilgilenmesi istenir. Dosyasından önce hasta hakkında duydukları ve sürekli bir günlükten bahsettiği bilgisini alınca ilgisini çeker. İçinden bir his ise bunun peşine düşmesi gerektiğini söyler. Norris bunu en yakın arkadaşı Aiden ile paylaşır arkadaşının merak duygusunun yine başına bela açacağını düşünse de Aiden ona yardımcı olmak için elinden geleni yapar. Günlük ile ilgili bir şeyler bulmak için içinden gelen inanılmaz isteği ve dürtüyü bastıramayan Norris harekete geçer. Üstelik bunu yapmaması için ciddi uyarı ve tehdit alsa da bir kere içine kurt düşmüştür. Bu uğurda kendi ve arkadaşının hayatı tehlikeye girecek olsa da başladığı işi bitirecektir. Şimdi Norris'i büyük bir gizem, heyecan veren bir koşuşturma, sırlar ile dolu bir geçmiş ve nefes kesen bir macera bekler. Söylemeden geçemeyeceğim üstelik içinden geldi yayınevinin ilgisine, basımına ve tasarımına hayranım.
Yırtılmış Günlüğün İçindekilerEce Bozkurt · Oleksa Yayınevi · 202313 okunma