2023 114. kitabı
Okunma: 02 Ağustos 2023 19:26
Neva Altaj dan okuduğum 7. kitap.Ve en beğenmediğim kitabı.Bu kitaba aşırı beklentiyle başlamıştım ama bayıldım diyemem. Konusu: (Spoiler olabilir) Alessandro küçük yaşlarından sokaklarda hırsızlık yapıyor ve bir süre sonra profesyonelleşiyor.Cosa Nostra'nın bile giremediği yerlere kamera sistemini yıkıp giriyor.İşte bir gün sokakta bir kız buluyor (kız hırsızlık yaparken) ve ona evini açıyor.Kız sonra onu terk etmek istemiyor.Neyse işte sonra Cosa Nostra ona üyelik teklif ediyor ve onlara çalışıyor.Yıllar sonra bulduğu kız Natalie ile evleniyor ve planları onuda alıp tertemiz sayfa açmak üzere oluyor.Ama o sırada kötü kahramanımız Rocco Az'ın karısı Natalie'yi sarhoşken arabayla vurup kaçıyor.Zanetti bunu öğrendiğinde yıkılır ve Natalie'yle birlikte yaşadıkları evi yakar.Kendine verdiği sözse bir gün Rocco'nun karısını öldürüp ona yaşattıkları için intikam almak olur.Galiba biraz fazla spoi verdim ama,Rocco ile evlenen kızımız Ravi abisinin borçları yüzünden ona satılır.Ve asla mutlu bir evlilikleri olmaz.Sonrada Ravennanın koruması Alessandro olur ve aşkları başlar.Benim kitaba 5 puan vermemin sebebi, Alessandro'nun dilinden düşüremediği karısını Ravini gördüğü gibi unutmasıydı.Ondan sonra hiç sex yapmamışta Ravini görür görmez onu arzulamaya başladı.En gıcık olduğum yer Natalie'den kalan son bileziği Ravi ile kaçarken mezarının başına bırakıp gitmesiydi.Tabiki hâlâ aklında o kalamaz ama en azından onun hatırasına saygı göstere bilirdi. --------♡︎
İnceleme
Burned DreamsNeva Altaj · Neva Altaj · 2023963 okunma