Arkadaşlar, peki sizleri mutlu eden küçük şeyler nelerdir? Paylaşmak isterseniz yoruma buyuralım.. 🙂🕊️👇

@06Kalem06
Çocuğa küçük şeylerden zevk almasını öğreten, ona büyük bir servet bırakmış olur. 🕊️🙂 #Etienne Gilson
6,8bin Gösterim
Kimse çekirdek çitlemek yazmamış.. Oysa mutlu eder. 🙂🕊️💛
📍📍Zor bir soru olduğunu düşünmüyorum. Kimi ne mutlu eder? 🤔🕊️💛
Gizemli okur
Açılışı yapıyorum Değerli Dostlar .. Halısahada ya da parkta yürüyüş yapmayı çok severim.. Aranızda bilen var mı bilmiyorum. 🙂🕊️ Aklıma gelmişken.. Mesela geceleri renkli led lamba zinciri olur.. Karanlıkta ışıkları rengarenk parklar. Nedense saniyeler arasında renk değiştiren, bu led zincirinin ışıklarını izlemek beni çok mutlu eder.. 🧸🎈🙂💛
Sadece papatya emojisi. Ve gerçek bir papatya çok bir şey değil 🙂🌼
Teşekkürler Mustafa. kralsın.🌼🌼🌼
Müzik dinlemek, çocuklarla oynamak, rüzgarlı veya yağmurlu havalar, aksam üstü oturup saatlerce dostlarımla eğlenip sohbet edebilmek. Bunlar en küçük ve gündelik mutluluk kaynaklarım..🌼
Gizemli okur
Gizemli okurGizemli okur çocukların enerjilerini görünce yürüyüşün nasıl çabuk geçtiğini anlamıyorum çoğu zaman.. 🙂
Sevilmek ve sevildiğini hissetmek Ve demli bir çay
İnsanları mutlu etmek, saadetlerin en güzeli bence.. bir insanın yüzünde tebessüm oluşturmak dünyaya bedel
Gizemli okur
İyilik etmenin gönle verdiği ferahlık bana kalırsa da mutlulukların en güzeli.. 💛