2023 32. kitabı
Sevgili @cicekkizlarokuyor grubumuz ile yine harika bir @payelll_ #Dumanizi okuması gerçekleştirdik. Henüz 16 yaşındaydı leyla 44 kişinin ölümü ile sonuçlanan bir vahşeti yaşadığında 44 ceseti toprağa gömerken 45. Kalbinin en derinlerine gömdü hayallerinide sevdikleri ile birlikte kaybeden Leyla geriye kalan son can yoldaşı dayanağı kız kardeşi ile halası Zehra'nın onları almanyaya götürmesi ile devam ettiler yarım kalmış en çok da sevgiyi merhameti kaybettikleri hayatlarına o artık bir doktor kardeşi Roza ise bir öğretmendi. Duman onu gördüğünde 15 yaşındaydı leylası üstelik tüm hayatını ona adaması çok kısa bir zamana aitti o büyük vahşetin kurbanlarından bir diğeri idi zalim babası hem annesini hem leylasını aldı elinden leyla gitti duman bitti geriye sadece is kaldı. Halasının ölümü ile 13 yıl sonra döndü Leyla doğduğu umutlarını hayallerini sevdiklerini gömdüğü topraklara üstelik 13 yıldır bitmeyen bir umutla onu bekleyen dumandan habesizdi. Şimdi yüzleşme zamanıydı gecmişin sırları geleceğin planları ve bir aşkın yeniden varoluş savaşıydı bu Duman'ın kalp yarasına Leyla'nın acımasız yaralı kalbinin savaşı . "Söylesene, beni sevmek nasıl bir his ? Seni Sevmek, yeşil gözlerine bakmak , tüm Mardin'i yeşile bulamak gibi Leyla.. Sana bakınca her yeri sen gibi görüyorum. " İtiraf edeceğim, saçlarına düşen aklar bile sana yakışıyor, karizman Mardin kadar havalı ."
Duman İziPayelll · Otantik Kitap · 202380 okunma