Tek bir dileğim var.. Sağlık ve huzur ♡
Hoş geldin yeni yaşım 😊 bence en güzel zamanları hayat dilimimizin.. Öğreniyor insan, tecrübe ediyor ve ders çıkarıyor. Hatalarıyla, kusurlarıyla ve yaşanmışlıklarıyla..😊 Deneyimler; çoğu zaman bir set gibi karşımızda dursa da körü körüne hata yapmayı göze alıyor insan. Kimbilir belki de yaşanması ve olgunlaşması gerekiyor böyle böyle.. Pişman mıyım? Asla! Eminim birçoğumuz için de bu böyledir. Dün yepyeni bir sayfa açtım kendi adıma ve hoşgeldin yeni yaşım dedim 😊 En sevdiklerim yanımdaydı daha ne olsun.. Ne ister ki bir insan en özelinde.. Belki bir parça buruk, eksikliğini hissettiğim insanlar oldu ama çokça da mutluydum. Kayıplarımdan ders çıkardım, kazandıklarıma sonsuz şükrettim 🙏 Keşkelerimi heybeme attım, iyikilerimle devam ediyorum 😊 En ince detayına kadar herşeyde emeği olan can dostlarım yanımdayken benden mutlusu olabilir mi? Herşey için sonsuz teşekkür ediyorum 😊🙏 yine, yine ve yine..🥰 Mesaj atan, arayan ve değer verip hatırlayan herkese teşekkür ediyorum. Çok uzaklardan kalbime dokundunuz her biriniz.. Verdiğiniz değer için, dostluğunuz için çokça şükür 🙏 İyi ki varsınız.. 😊🙏💙🌼
10,6bin Gösterim
İyikilerinin çoğaldığı, tüm güzelliklerin önüne serildiği bir yaş dilerim Buket 💖 İyi ki varsın 💋💋💋
Semra canımsın 💙 çok teşekkür ederim kuzum 😘
Doğum gününüz kutlu olsun, daha nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşlara İnşallah. Mutlu yıllar. 🥰🥳💛🧡
Yaa Ulviye çok teşekkür ederim canım benim 🥰
Bu yorum görüntülenemiyor
Çok geç oldu ama doğum gününüz kutlu olsun uzun ömürlere sağlıklı ve huzurlu nice senelere inşallah ❣️
Çok teşekkür ederim 😊💙🧿
Nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yaşların olsun canm. Biraz geç gördüm paylaşımını. İyiki doğdun iyiki tanıştık. Hep mutlu ol iyikim güzel arkadaşım😘😘😍😍🥰🥰
☆• Buket •☆
Yaaaa 🥰 canımm Emel'im 💙 iyi ki tanıdım dediğim ender insanlardansın sen 🥰 çok teşekkür ederim güzel sesli canımm kadın 💙🥰 💋
Bu yorum görüntülenemiyor
Bir sürü güzel sağlıklı yaşlar görmeniz dileğiyle... İyi ki doğdunuz ve iyi ki sizi tanıdık.. 💙
İyi ki ben de sizleri tanıdım 😊 teşekkür ederim Alev 💙