·670 syf.····Okunma: 11 Ağustos 2023 08:19 -Single Parent
-Neighbors
-Age gap
-Grumpy & Sunshine
-Sports Romance
-Slow Burn
Diana, erkek kardeşinin ölümünden sonra iki yeğenini büyütmeye başlar. Yeni bir mahalleye taşınan Diana, birini dayak yemekten kurtardığında komşusu Dallas’la da tanışır. Diana hakkında yanlış izlenime sahip huysuz bir adam olan Dallas, yeğeninin beyzbol koçu olduğunda ondan kaçınmak daha da zorlaşır. Bu noktadan itibaren hayatları, aile ve arkadaşlar ile küçükler ligi maçları arasında karışır.
Kitabı çok sevdim. Beni yer yer duygulandıran, güldüren yerler oldu. Diana'nın Josh ve Louie'ye ebeveynlik yapmasına bayıldım. Dallas sahnelerini iple çektim. Tüm karakterler çok iyiydi. Gerçek ve inandırıcıydı.
Ayrıca Diana, Kulti kitabının karakteri Sal Casillas'ın kuzeni. The Wall of Winnipeg and Me'deki Van'ın en yakın arkadaşı. Under Locke kitabıyla da aynı mekanda geçti. Onları da görmek harikaydı. O kitapları önceden okuduğum için mutluyum.