Wait for It

İngilizce
Sıralamalar

2026 14. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2026 15:04
Seveceğime emin olduğum bir kitap okumak istediğimde tek yapmam gereken yeni bir Mariana Zapata kitabı okumak. İşte bu kadın öyle harika bir yazar. Kardeşinin ölümünden sonra 2 yeğenine ebeveynlik yapmaya başlayan Diana, çocuklarla birlikte yeni bir eve taşınır. Daha yeni evindeki ilk günlerinde bir kavgaya şahit olan Diana olaya dahil olur ve bir adamı dövülmekten kurtarır. Kurtardığı kişinin abisi ve aynı zamanda komşusu olan Dallas'la da sıra dışı bir tanışma yaşamış olur. Dahası Dallas, Diana'nın yeğeninin beyzbol koçudur ve nedense Diana'ya karşı ters davranışlar içindedir. Fakat zamanla aralarındaki ilişki başka bir boyuta evrilir. Diana'yı çok sevdim. Sert ve amansız olduğu kadar kırılgan ve duygusaldı ve hüngür şakır ağladığı sahnelerde beni de ağlattı. Yeğenleri için elinden gelenin en iyisini yapan, onlarla düzgün bir ilişki kurmak için çabalarken bir yandan da ayakta kalmaya çalışan müthiş biriydi. Dallas ile olan ilişkisindeki tavırlarının tatlılığı da beni benden aldı. Dallas ise ilk sayfalarda biraz tadımı kaçırdı. İlk defa bir Mariana Zapata erkeğini sevemeyeceğim herhalde dedirtti hatta. Çünkü Diana'nın gayet normal olan bazı davranışlarını yanlış anlayıp kendi kendine rollendi. Ta ki gün ışığımız Diana olaya el atana ve konuyu açıklığa kavuşturana kadar. Sonrasında Dallas o kadar çabuk toparlandı ki eriyip su birikintisine dönüşmemem mümkün olmadı. Diana'ya ve çocuklara olan yaklaşımıyla sanki en başından beri bu ailenin bir parçasıymış gibi hissettirdi. Ayrıca mevcut durumunu bilip çizginin dışına çıkmaması da benden tam puan aldı. O durum değişince yaptıkları ve Diana'ya olan davranışları zaten ortada. Sen çok iyisin Diana'm ama kocan da adam çıktı. Çocuklar da bu kitabın tuzu biberiydi. Ay bir de yazarın diğer kitaplarındaki karakterleriyle
2023 31. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2023 08:19
-Single Parent -Neighbors -Age gap -Grumpy & Sunshine -Sports Romance -Slow Burn Diana, erkek kardeşinin ölümünden sonra iki yeğenini büyütmeye başlar. Yeni bir mahalleye taşınan Diana, birini dayak yemekten kurtardığında komşusu Dallas’la da tanışır. Diana hakkında yanlış izlenime sahip huysuz bir adam olan Dallas, yeğeninin beyzbol koçu olduğunda ondan kaçınmak daha da zorlaşır. Bu noktadan itibaren hayatları, aile ve arkadaşlar ile küçükler ligi maçları arasında karışır. Kitabı çok sevdim. Beni yer yer duygulandıran, güldüren yerler oldu. Diana'nın Josh ve Louie'ye ebeveynlik yapmasına bayıldım. Dallas sahnelerini iple çektim. Tüm karakterler çok iyiydi. Gerçek ve inandırıcıydı. Ayrıca Diana, Kulti kitabının karakteri Sal Casillas'ın kuzeni. The Wall of Winnipeg and Me'deki Van'ın en yakın arkadaşı. Under Locke kitabıyla da aynı mekanda geçti. Onları da görmek harikaydı. O kitapları önceden okuduğum için mutluyum.
2026 4. kitabı
Evetttt bir günde kitabı bitirdim.Bence bu kadın slowburn yazmıyor yazarımız iç ses yazıyor şu kitapta iç konuşmaları çıkarıp sadece doğal akış ve konuşmaları koysa anca yarısı kadar bir kitap kalırdı.İtiraf ediyorum iç sesleri şarkıyı yanlış söyleyen kardeşimiz gibi atlaya atlaya okudum. Öncelikle kızımızın iyilik yapma nezaketli olma takıntısı bana zorlama geldi heleki annesiyle olan çatışmalarına rağmen annem böyle öğretti tavrı. Çocuklar tam bir çiçekti onlara bayıldım.Erkek karakter historial bir kitaptaki sosyete tanıtımında iffetini korumaya çalışan bir leydi idi resmen.Cinsiyetçilik yapmıyorum ama lütfen yaaa böyle maskülen resmedilmiş bir adam nasıl bu ladar zorlananbilir. Konular kopuktu zaman çizelgesi dağınıktı sonu mıtlu bitirilmeye çalışılmış fakat kitap boyu savunulan sav yerlebir edilmiş. Kendisini okuttuğu ve beni kitaba bağlayabildiği için 7 verdim.