2023 3. kitabı
Kitabı sigara içen herkesin okumasını tavsiye ederim. Bu kitabın iddiası benim yıllardır kendime ve çevremdekilere söylediğim psikolojik bağımlılığımı sonlandıracağı yönünde. Kendi başıma düşünüp kafa yormadığım hiç bir farklı fikir ya da düşünce yok esasında kitabın içinde. Beni de en çok bu korkutuyor, kitapta yazan şeylerin farkındalığını yaşıyor olmama rağmen devam etmek ... Yorumlarını okuduğum pek çok insan yeni bir aydınlanma yaşıyor gibi adeta. Hiç öyle hissetmiyorum. Özümsemekte zorlandığım noktalar var umarım zamanla onları da içselleştirebilirim. Kitap içerik olarak oldukça akıçı, dili çok yalın.İçerik düzeni de çok klasik kişisel gelişim kitapları gibi. Tabii ki bunu küçümsemek için söylemiyorum eski ama değerli bir yöntem olarak görüyorum en başında.Klasik olması faydasız olduğu anlamına gelmiyor. Zaten pek çok insanın hayatına da olumlu katkılarda bulunmuş bir kitaptan söz ediyoruz.Bu kitabı okumakta tereddüt edenler için, bir şarkı sözü de olan; kazansak da kaybetsek de denemeye değmez mi? demek istiyorum.
Sigarayı Şu Anda BırakınAllen Carr · Butik Yayınevi · 2012307 okunma