·400 syf.····Okunma: 14 Ağustos 2023 00:00 İlk olarak Adam tam bir ucube, gerçekten sinir harbi sebebi. Erkeklerin kısa bir özeti hareketleri.
Tüm kitap boyunca bağıra bağıra söylemek istediğim tek şey buydu ve rahatladım.
Gelelim serinin 3. Kitabına.... (spoiler uyarısı)
Bu kitapta Omega noktasındaki hayatta kalan karkaterlerimiz yeni bir lider ile ülke yönetimini devralmak için harekete geçiyorlar.
Burda da en çok yardımı Juliette için Warner yapıyor onlara. Beraber planlar kurup orduyu saflarına çekmeye çalışıyorlar. Bu sırada Juliette kendi gücü hakkında daha da ehlileşiyor. 3.kitap daha çok bu hazırlık süreci; Warner Juliette ilişkisinin oluşumu; Adam'ın akıl almaz tavırları üzerinde duruyor.
Buna rağmen diğerlerine göre daha akıcı geldi bana. Hızlıca okudum ve sıkıldığım çok az nokta vardı.
Ama her ne kadar uzun oluşum gösterdikleri bir isyan planlasalar da ayaklanma kısımları oldu bittiye geldi ve çok kolay oldu. Hızlıca geçildi ve zafere erişilmiş şekilde aktarıldı.
Ayırca Juliette' in artık tamamen kendini bulması ve içimdeki gücün ve liderliğin farkına varması feminist duygularımı kabarttı.
Warner(Aoran) tam bir hüzünlü ponçik, ah üzümlü kekim! Ne çok acılar çekti aslında ne iyi bir insan. Sonuna kadar teamwarner cıyız arkadaşalar