·309 syf.····Okunma: 15 Ağustos 2023 11:06 Mason ailesi ; çocuklarının arkadaşları ve komşuları için evlerinde büyük bir parti organize ederler. Parti sonrası 8 yaşındaki kızları Daisy'nin ortadan kaybolduğu fark edilir. Soruşturmanın başına getirilen dedektif Adam Fawley ve kalabalık ekibi; ipuçlarının peşinde aile sırlarının ve karanlık geçmişlerin açığa çıktığı, travmatik yaşantılar ile yüzleşmelerin gerçekleştiği bir keşif sürecine adım atarlar.
Çok sayıda karakterin rol aldığı ancak derinleştirilmediği,farklılıkların belirgin işlenmediği, duyguların yansıtılmadığı bu hikayede, ulaşılan sonuçlar ve kurulan bağlantıların akıcı bir netlikte verilmediğini düşünüyorum. Çocukluk döneminde yaşanan değersizlik, yalnızlık, akran zorbalığı, farklılıkların kabulsüzlüğü ve aidiyet hissinin yoksunluğu gibi olgular ile sosyal medyanın düşmanlığın kolaylıkla ve sonuçları düşünülmeden yansıtılan bir platform olduğu vurgusuna değinen bu kitap zihin yormadan okunsa da; benim için akıp giden ve merak uyandıran bir işleyişe sahip değildi. Akışkan bir işleyişin eksikliğinin giriş kitabı olmasından kaynaklandığı düşüncesi ile ikinci kitabı da okuyacağım.