2023 23. kitabı
10/10 Kane kardeşlerin miras almak için ayrı görevleri vardır.Callahan Kane’in görevi ise çocukluğu boyunca yazları geçirdiği, sevdiği kadınla tanıştığı ve yaşadığı Wisteria Gölü’ndeki evde bir yaz geçirmek ve evi satmak.Cal ise sevdiği kadını ikna etmeli ve ondan nefret eden 300 kişilik kasabada bir yaz geçirmelidir. Callahan Percival Kane AĞAĞAĞAĞA Kitap ilk sayfadan olaylı karşılaşmalarıyla başlıyor ve sonuna kadar da hiç sıkmadan ilerliyor. Çok duygu yüklü bir kitaptııı Diğer kitaplardan tahmin yürüterek bu kitapta çok eğleniceğimi düşünmüştüm ( bence çoğumuz gibi) sjxksksk ama asla öyle olmadı.. Önce kendimi Lana’nın yerine koydum ayrı duygulandım belli bir süreden sonra Cal için çok fazla üzüldüm..Aralarda çok güldüm ve sonra yine ağlayarak bitirdim İkinci şans, bekar bir anne, ve küçük bir kasaba.. kitabı sevmem için gerekli olan şeyler Alana ve Cami.. offff çok tatlıydılar aralarındaki bağa kalbimi bıraktım Ama Cal ve Cami AĞAĞAĞAĞAĞA yüksek doz tatlılık Favori sahnem çook ama tüm ekibin beraber olduğu sahneler oofff diyorum o kadar çok güldüm kiiiii ahsjsjsjsj özellikle Declan bir şey söylüyor ve İris onun kafasına vuruyor gerçekten olay tam gözümün önünde gerçekleşmiş gibiydi çook çook eğlendim ajxkskskskksAyrıca Cal’ın ‘kızlarım’ demeye başlaması yorum yapamıyorum emojiyle anlatayımSonlara doğru da gerçekten ağladım Cal’ın bazı davranışları özellikle bazı cümleleri içime işledi resmen Ve birde Kane kadınları… Off hepsi mükemmel değil mi az abarttığımızı düşünüyorum. Hepsini ayrı ayrı aşırı sevdim İris çok az bir farkla önde olabilir ama hepsi tam bir Quenn kendimi daha çok Alana ile bağdaştırdım Kane erkeklerin de farkında olduğu gibi, güçlü Kane kadınlarınadiyorum.. Son olarak benim favorim son teklif oldu çünkü Cal’ı daha okumadan çok çok sevmiştim ve hikayesi diğerlerine göre çok daha fazla duygu yüklüydü.. ama diğerleriyle aralarında çok az bir fark var tabikiiiii Bu seriye veda ettiğime inanamıyorum Lauren Asher keşke Kane kardeşleri 3 kişi değil de 10-15 kişi yazsaydın da hepsine ayrı ayrı aşık olsaydık ajxskksksks
Son TeklifLauren Asher · Olimpos Yayınları · 20231,316 okunma