HIRSIZLARIN DANSI ~Mary E. Pearson
2023 13. kitabı
Okunma: 20 Ağustos 2023 19:02
Krallıklar, savaşlar, hırsız bir rahtan (kazimyrah), patrei ( jase) , pratik planlar , sırlar, düşmanlıklar ve tutkular ... Fantastik, maceralı ve tutkulu bir kitaptı. Her sayfası çok akıcı ve yalındı. Fantastik Okurlar için oldukça güzel bir kitaptı. Hafızası iyi bir okur, olaylara ilk sayfalarda atılacaktır. Küçük yaşta annesi köle avcıları tarafından kaçırılan , hırsızlıkta üstün yetenek kazanmış Vendalılar Kraliçesinin emrinde çalışan Kazimyrah ile babasının ölümünden sonra patrei ( kral) olan Jase arasındaki olaylar başlangıçta düşmanlıklarıyla ön plana çıksa da bu düşmanlıkların devamında her sayfasını okuya okuya tutkunun başladığını hissedeceksiniz. Birbirleriyle defalarca yüz göz olan , defalarca birbirlerine olan düşmanlıklarını kussalar bile daha da yakınlaşan, alanında yetenekli iki karakter göreceksiniz. Karekterler: ayrı ayrı dizayn edilmiş ve farklı farklı görevlerde başarıyı ve kaybedişi tutkuya dökerek dengelenmiş. Kitabın sırasıyla baş karekterlerinin gözüyle okuyucuya hissettirmesi kitabın ayrıcalıklı yönü olmuş. Yazarın bu kitabındaki karekterleri kendsinin eşiyle tanıştığı günden itibaren yaşamındaki iniş çıkıştan, çözmesi gereken konuları ve eşinin her konuda onun en güzel suç ortağı olduğunu söylemesiyle kitabı ayrı yere koymasıyla güzel sergilemiş . Başlangıçta zorlananlar bırakmasın kitabı her zorluğun arkasında güzel şeyler gelecektir bu kitap gibi . İyi okumalar dilerim. Hırsızların Dansı Mary E. Pearson LİYA
Hırsızların DansıMary E. Pearson · Martı Yayınları · 20221,995 okunma