2023 88. kitabı
Okunma: 24 Ağustos 2023 00:00
Huzurlu günleriniz olsun... Bugün sizlere; yazar Eylül Kartal yazmış olduğu, Otantik Kitap bünyesinde çıkan "Nuvaris - Element Tanrıçası" kitabının yorumu ile geldim... Ivy, ne kadar bir prenses olsa da ona hayat acımasızlık ve belirsizlikle dolu bir gelecek bahşetmişti... Babası son nefeslerini alırken Ivy ise onun son dileğini gerçekleştirmek için korkulan düşman ölümün gücünü taşıyan Tanrılar Kralı Drazen'i asıl sahibi Shiagi'ye tahtını teslim etmek için canı pahasına savaşacaktır... Lakin bunun için çok büyük bir güçle dolmalıydı ve bu güç Elementlerden ve ne kaderdir ki Drazen'den gelecektir... Kehanet hikayeleri birer birer gerçekleşirken Ivy zayıf davranamazdı... Çocukça duyguları bırakmalı ve ülkesini bağımsızlaştıracak o kudreti kazanmalıydı... Kader yolunda onu birçok kötü engeller beklerken Ivy, düşmanları kadar acımasız olacaktır... Elementler Tanrıçası Nuavis'in gücü gaddardı lakin kalbi taşlaşmış bir insana ne yapabilirdi ki?... Artık küçük prenses intikam için büyük bir güç olmak zorundaydı... İhanetlerin asıl kaynaklarını da bu yolda keşfedecektir... Peki Ivy babasının son dileğini yerine getirecek miydi?.. Kehanet nasıl bir sonuca işaret ediyordu?.. İlerleyen sayfalarda bu sorulara cevap bulacaksınız... Element temalı fantastik hikayelere çok hayran olmakla birlikte Nuavis, türünde okuduğum en başarılı kitaplardan birisi diyebilirim... Bununla birlikte kitabın evrene, aksiyona ve fantastik sahnelere bağlı kalıp yeteri romantizme yer verildiği için hikayenin daha güçlü bir yapıda kalmasını sağlamış... Okuduğum en acımasız kadın karakterlerden birisiyle tanışmış olsam da sonradan oluştuğu o gücü ve kudreti acımasızlığıyla güzel uyum sağladığını düşünüyorum... Sert, karanlık ama bir o kadar da güçlü bir fantastik kurgu olduğunu, bununla birlikte saf fantastik okumak isteyenler için şahane bir seçenek olacağını söylemek istiyorum... Kitap gerçekten çok güçlü ve canlı, fantastik okurlarının yeni favorisi olacağını söyleyebilirim... Okuyun efendim, teşekkürler #otantikkitap #otantikokur
NuvarisEylül Kartal · Otantik Kitap · 202313 okunma