·384 syf.····Okunma: 26 Ağustos 2023 19:32 çok etkileyiciydi. vanessa zeki bir kız, strane’in ağzını açtığı saniye bile yalanlarını tek tek seçebiliyordu. bazı şeyleri fark etse bile karşıdaki insanı memnun etme hırsından & strane’in kızın düşünce zincirini kırıp kendi delüzyonlarını ona empoze etmesinden gerekli tepkileri veremiyordu. bu döngü dolayısıyla da vanessa bir süre sonra benliğini tamamen strane’e bırakıp yalanları bile fark edememeye başladı.
öğretmen - öğrenci (öğrencinin yaşı 18’den büyük olsa -henry- bile) dinamiğinin sağlıklı bir ilişkiye evrilmesinin imkansızlığını & asla romantize edilebilecek bir olay olmadığını net bir biçimde yaşattı. tüm rahatsız edici olaylara rağmen akıcıydı.
strane textbook bir pedofili. yıllar sonra vanessa’yla cinsel ilişki yaşadıklarında sertleşemiyor bile. dümdüz bir dc kötüsü. kendi uzantısı olması için sıfırdan yaratmadığı hiç kimseyle bir birliktelik yaşayamaz. vanessa ile aralarındaki diyaloglar bile tek yönlüydü: strane’in satırlar dolusu iğrençlikleri ve vanessa’nın yalnızca strane’i hayal kırıklığına uğratmayacağını düşündüğü cevapları. strane’in lolita’yı kendi hasta beynine göre manipüle etmesi, vanessa’ya bir şekilde kurbanın aslında kendi olduğunu söylemesi inanılmazdı. ne yaptığını çok iyi bilen bir adam. sorumluluk almamak için her yola başvuran biri. intihara bile.
vanessa benim doğma amacım bu ilişki olabilir dediğinde ve strane ile geçirdikleri ilk gecenin sabahında ekrana girip ona sarılmak istedim. yaşanan her şey mide bulandırıcı ve üzücüydü. “yaşına göre olgunsun” türevi cümleleri bir daha hayatımda görmek istemiyorum.