Tabiati gevşektir insanın... Açlığı savuşturup güvende hissettiği anda eğlence arar etrafta... Karnını doyurup, arka çıkıp, zevklerini özgür bıraktığın zaman ardında saf tutar... Ama koşulludur bu itaat, menfaate dayanır! Sürekliliği sağlamak için ruhunu ele geçirmen gerekir..."
Kadim örgütümüz gücü elinde tutup, dünyaya hükmetme amacıyla İnsanları, ülkeleri ,yöneticileri çeşitli şekillerde ele geçiriyor ,menfaati bitince çok rahat bir şekilde gözden çıkarabiliyordu .
Rehber ve ekibi bu kirli oyunların kapısını aralamıştı.Artık hepsi tehlikede idi .Diğer kitapta kafasına silah dayalı olarak bıraktığım Demir kurtulmuştu ama Aiditi hala ellerindeydi .
Tohum deposu olarak bilinen fakat gizli çalışmaların yürütüldüğü bu Çiftlik denilen yerde yapılanları okuyunca kanınız donacak adeta .
Mohamad zekasıyla hücreden kurtulmak için nasıl dünyayı ayağa kaldırdıysa Aiditiyi kurtarmak için de öyle bir plan yaptılar tabiiki .Sizce neler olmuştur?
Rehber ve ekibine büyük destek veren akademisyen Emine hanım ve arkadaşlarının uçağının Isparta yakınlarında düşmesi size neyi hatırlattı ?
Bu kadim örgütün kelam denilen toplantı tutanaklarını okudukça biz bunları zaten yaşıyoruz diyeceksiniz ve Mahşerin dört atlısindan nefret edeceksiniz.
Sonunda kapıyı açtık içeri girdik.Evet ifşa oldular hepsi .Peki onlara karşı savaşan ekip karşılarında ne kadar durabilirdi ? Kimdi bunlar?Onları durdurmaya güç yeter miydi ?
Daha kimlerin feda edilmesi gerekiyordu ?
Kitapta her alanda yapılan araştırmalar hatta sayfaların alt kısımlarında küçük notlar şeklindeki açıklamalar büyük bir bilgi birikimiyle yazıldığını bizlere ispatlıyor .
"Ne soğuğa ayının postu direnebilecek ne de fırtınaya ejderhanın kanatları.'
Bütün dünya üzerinde dönen oyunların tüm çıplaklığıyla önümüze serildiği #kilitanahtarkapı üçlemesini kesinlikle herkese tavsiye ediyorum Okuyun, okutun arkadaşlar Yazarımızın kaleminize sağlık