2023 26. kitabı
Okunma: 09 Eylül 2023 23:28
Bu yazarın başka kitaplarıni da okumuştum, kitaplarını gercekten beğenmemek elde değil. Polisiye gerilim kitaplarıni severim ve bu yazar da bunu kesinlikle çok iyi başarıyor. Yazar kendi deyimi ile bir seri katil romancisi. Bu şekilde anilmanin iyi mi kötü mü olduğunu bilemedigini ve bazı suçluların evinde bu kitabının bulundugunu, sayfalarının okunduğunu, katlandığını öğrendiğinde kendini tuhaf hissettiğini söylese de; bundan kaçışi yok aslinda. Yazar suçlu psikolojisini o kadar iyi anlatıyor ki bu şekilde anılması çok doğal. Kitaba gelirsek farklı farklı başka katilleri taklit eden ve kendisi ile herhangi bir bağı olmayan tesadüfen bulduğu insanları öldüren bir seri katil kahramanımız yakalanmamakla övünen ve yakalanmamak için büyük çaba harcayan biri. Diğer kahramanımız seri katilin kardeşi ve tıp okumuş suçlularla ilgilenen bir terapist. Tabi bir de polisimiz var ki seri katilimiz yeğenini öldürdüğunden mesele iş olmaktan çıkıp kişisel intikam halini alıyor. Son kahramanımız ise bir üniversite öğrencisi ve katilin psikolojik ve fiziksel şiddeti sonrası mecburen katile yardım eden bir kız. Ve tabi ki olaylar tüm kahramanlarımızı birbirine bağlar. Teşekkürler Katzenbach ve hoş geldin yeni kitap.
SeyyahJohn Katzenbach · Koridor Yayıncılık · 2019183 okunma