Senag

@Senagl
2023 44. kitabı
Okunma: 04 Ağustos 2023 23:05
Bu kitap çıktığından beri ilgimi çekiyordu vee rahatlıkla söylemeliyim ki, kitabı çok beğendim. Farklı bir aurası, gizem içerikli oyunlarıyla ilgi çekici bir konusu vardı. Merakla ve hikâyenin heyecanına kapılarak sayfaları çeviriyorsunuz. . Avery Grambs, kendi ayaklarının üstünde durma gayretiyle hem okuyup hem çalışan; zeki, neredeyse her şeye meydan okuyan tavrıyla, kendi için güzel bir gelecek isteyen iyi bir genç kızdır. Daha önce hiç tanışmadığı ünlü milyarder Tobias Hawthorne'in neredeyse tüm servetini ona bıraktığını öğrendiğinde hayatındaki her şey değişir. Bu miras onu Hawthorne Malikâyesi'nde bir yıl yaşamak zorunda bırakırken, o malikanede onunla birlikte yaşayacak diğer mirascılarla kendi mücadelesini de vermek zorunda kalır. Sırlar ve çözülmesi gereken ipuçlarıyla amaca doğru ilerlerken bazı kaçınılmaz hisler de ortaya çıkar. Avery, kendini ve kalbini koruyabilecek midir ve ipuçlarının sonu onu nereye götürecektir? Üzerini düşünülmüş, her yönden doyurucu, keyifle kendini okutturan bir kitap. Avery gerçekten tam sevdiğim tipte bir karakter: Güçlü, akıllı, pes etmeyen ve olduğu gibi davranmaktan geri durmayan iyi bir kız. Diğer karakterler de oldukça renkliydi. Hepsinin Avery konusunda farklı yaklaşımı, olaylara karşı farklı çözüm tekniği ve kendi kıstaslarında farklı özellikleri vardı. Bunlar kitabın konusu haricinde de kitaba orijinal bir yan katmıştı. Avery için her şey tamamen farklılaşmışken bir de bu kadar karmaşık bir ailesinin ortasını düşmesi onun için her şeyi bir tık daha zor hâle getirir ama o, bilmeceleri ve zor oyunları çok sever. Tobias Hawthorne'nın onlara bıraktığı çözüme kavuşan her ipucu başka bir amaca hizmet ederken en son ortaya çıkan şey kesinlikle çok çok iyidi. Beklenmedik. Kesinlikle tavsiye ederim.
Miras OyunlarıJennifer Lynn Barnes · Epsilon Yayınevi · 20221,050 okunma