@anne.okur 'ca....❥ ❥ ❥
2023 33. kitabı
❥ ❥ ❥_ КᎥϮᕱᎵ ӇᕱККıภᎠᕱ _ ❝ MANTI YİYEN AT / BURHAN GÜNEL ❞ "..Yeni yetişmekte olan erkek çocuklar babalarının,kızlar ise annelerinin ya da ablalarının eşyasını kullanmaya,giysilerini giymeye meraklı oluyordu nedense.." Burhan Bey'in kalemini cok beğeniyorum çünkü hassasiyetle ele alıyor konuları. Çocuk edebiyatının kalemi keskin yazarlarından.. Kitabımız dört hikayeden oluşuyor ve dört hikayenin her biri gönlüme değen hikayelerdi. Yüreği ısıtan,merhametle dolduran,bizleri iyiliğe,güzelliğe sevk eden sıcacık bir eser.. Ele aldığı konular ile aile bağlarının önemini, yakınlarımıza,çevremize,hayvanlara karşı şefkatin,merhametin,yardimseverligin üzerinde duruyor. Yazarımızın dili ise sadece ve akıcıdır. Benden sonra oğlumda çok severek okudu. Kitapta her öykü için farklı renklerin kullanılmasını güzel bir detay olarak değerlendirdi.. Tavsiyem ile : Koza Karaca Yayın Pazarlama @kozayayin @maviyunusokuloncesi : #okuyananne #önerikitap #mantıyiyenat #iyikiokudum #burhangünel #kozayayın #anneçocuk #çocukkitapları #kozakaraca#yediverenkitaplar #kitaplariyikivar
Mantı Yiyen AtBurhan Günel · Koza Kitap · 20122 okunma