2023 72. kitabı
Okunma: 11 Eylül 2023 21:58
Kai için yazılmaya niyetlenilmiş ama sonra yazarın da fazla acıtasyondan canı sıkılmış olsa gerek Damon'a evrilmiş devam kitabıyla karşıyayız.. İlk kitabı ve Kai'yi her ne kadar sevmesem de komşudan geri mi kalalım diyerekten itekleyerek zorla okuduğum bir kitap oldu benim için. Kitap aslında ilk başta ne kadar rahatsız edici kısımları da olsa geçmiş günümüz ilerleyerek iki zaman diliminde de kendini merak ettiriyordu ama sonra bizim de sırrı öğrenmemizle büyüsü mü bozuldu ne can sıkıcı bir hâl almaya başladı. Sır demişken Micheal'in zaten sırrı bilip gereksiz gizemin kasılması da ayrı saçmalıktı. Damon'un bir yıldır ortadan kaybolması ve Rika'nın ekibe dahil olmasıyla arkadaş grubumuz sosyopatlığına kaldığı yerden devam ediyor. Ah unutmadan bir birlerinin sevgililerine ve aile üyelerine sarkıntılık edip ve daha sonra bu durumun esprisini yapabilecek kapasitede mizah seviyeleri de yüksek bu arkadaşların. Bunun dışında kitap bir annenin kendi çocuğunu istismar etmesi, bir babanın kızı için söylediği iğrenç ifadeler ve imalarla aile kavramının tuzla buz olduğu rezilliği de içermektedir. Şeytan yuvasında büyümüş bu çocukların bağlılıkları ve verdiği mücadelenin hikayesi..
SığınakPenelope Douglas · Dex Plus · 2023332 okunma
4.148 Gösterim
Kısacası okuması zaman kaybı olan bir kitap sanırım. Ben kitabı almadan yorumunu paylaşman iyi oldu benim için teşekkürler 🙋‍♀️
GuGi
Yardımcı olduysa ne mutlu bana ben teşekkür ederim 🥰❤️
Damon’ın onları tehdit etmesi ama sonra kıyamam(!) aslında her şeyin eskisi gibi olmasını istemesi çok garipti. Bir de michael meselesi var. Taa o geceden beri ne diye sakladın ki?
GuGi
Neresinden tutsak elimizde kalır yüzleşmeleri de oldu bittiye geldi kaç sayfa bunun için mi okuduk
Ya evet di mi Michealın gizem kasması manasızdı.Seri böyle nedense Amerikan dizileri gibi gidiyor kimin eli kimin cebinde belli değil🤣
😂😂😂
Sığınaklardan çıkın eziyet bitti güneşe dönün 😂😂 Güneşli Tarafta durun
Güneşi Kurşunladık merak etme olmaz bişey 😂
Lıbı lıbı bi 😂 #k:20194i tercih etmisimdir hep zaten😁
😂😂 uu
AQQQQQQ bunu okurken aklıma geldi. Mic’in Kai’ın annesi ile ilgilim ’yorumu’ çok rahatsız ediciydi. Midem bulandı orada
GuGi
Arkadaşlar arasında olur böyle şeyler canım nolcak 😂
Puanı hala çok yüksek. Operasyon başarısız 😂
Kız 10dan buraya düştü 😂😂 bu da başarı