EGO & ÖZGÜVEN ⛳🏌️ 📍Ego gösterişi sever, Özgüven başarı sürecini esas alır. 📍Ego başkasının konuşmasına izin vermez, Özgüven dinlemeyi tercih eder. 📍Ego her konuda uzmandır, Özgüven daima bir şeyler öğrenebileceğine inanir. 📍Ego yardım kabul etmez, Özgüven desteğe ve nasihata açıktır. #alıntı
··1 alıntı·
1 +1'leme
8,2bin Gösterim
Gizemli okur
📍📍Sözlerin doğruluğa yüksek sesle katılıyorum. Bana kalırsa kimin söylediğinden ziyade, iletide söylenilenlere katılıp katılmadığımızı söylesek, daha doğru değil mi? 👁️👁️🕊️
Gizemli okur
Şimdi dermişim, tanıdığınız en egoist insanları etiketleyin, diye.. Şaka şaka, tabiki böyle bir şey demiyorum..🤭 En güzeli, egoistlerden uzak duralım..! 🙂🤸🎈
Ben Freud kitaplarının çoğunu okudum. Aynı şekilde alanda emeği geçen birçok psikologunda. Fajat nedense bu sözlere denk gelmedim eserlerinde, Freud' un bu sözleri hangi eserde kullandığını merak ediyorum. Büyük ihtimalle bu Freud'un kaybolmuş bir kişisel gelişim eserinden alıntılar 😀
Egosu tavan olan insanlardan nefret ediyorum ..kendilerini bir halt sanıyorlar ..
👍👍👍
"En temel iletişim sorunlarından biri: Zarif davrandığınızda zayıf sanılmanız..."
👍👍👍
Bu yorum görüntülenemiyor