Selamün aleyküm arkadaşlar. Bir ankette benden olsun:) Hesabını puanlamamı isteyenler yorum atsın. Yorumlu isteyenler belirtsinler. Teşekkürler 😊
1 +1'leme
16bin Gösterim
Kendimi puanlim mi :)
M e ş g u f
Allah’ı bulan neyi kaybeder, O’nu bulmayan neyi kazanır. Allah’ı bulan her şeyi bulur, O’nu bulmayan hiçbir şey bulamaz. Bulsa da başına bela bulur.
Aleykümselam. Dinliyorum? Yorumlu 🙃🌼
M e ş g u f
10/7.8 Kitap sayısı çok az. İslami kitap yok üzücü (: Hesap kalitesi iyi. Paylaşımlar normal. Fotolar iyi Bol bol İslam'ı kitap tavsiye ederim 🤗
Ve aleyküm selam üstat
M e ş g u f
10/7.2 Kitap sayısı güzel. İslami kitaplar da var iyi. Ama şaşırdığım şey öyle islami kitaplar okuyup islama karşı bir adamın resmini kapak yapmanız:) Hesap kalitesi güzel. İslami kitaplar daha çok olabilir.
Bende merak etmedim değil yorumunuzu
M e ş g u f
10/7 Kitaplar az ama orana göre iyi. Bu şekil devam ediniz yavaş yavaş derece arttırınız. Hep bu türler ile kalmayiniz. 1. Seviye kitap bunlar desek 100. Seviyeye doğru ilerleyiniz Bol bol İslam'ı bilgiler veren kitaplara doğru gidiniz. Hadis tefsir fıkıh akaid. Şuan erken bunlar için. Peygamberimiz in hayatından başlayın önce 4-5 tane okuyun. Sonra sahabe hayatından okuyun. Sonra da dediklerime geçin:) Ve bol bol okumaya devam edin hepsinden.
Ve Aleykümselam yorum bekleriz. :)
M e ş g u f
10/9 Dini kitap sayısı iyi tasavvufi de iyi. Ama edebiyatın yanında az kalmışlar. Bu saatten sonra sadecee İslami kitaplar okumanızı tavsiye ederim. Roman vs araçtır. Kitapları sevdirtir. Ve durakta inersin. Amaç ise islamdır. Bol bol okuyalım. Derinleşelim. Hadis fikih tefsir akaid vb ile. İslamda bilgili olursanız o kitapların çok faydasını göreceksiniz inşallah. 😊
Ve aleykümselam 🌼
hc işte bu 🙃