2023 20. kitabı
Okunma: 21 Eylül 2023 12:46
Sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil. Değil mi? Kitabı bitirince aklıma bu soru geldi. Kemal lise son sınıfta okumaktadır. Çarşıya ve çeşitli yerlerde gördüğü bir kıza ilk görüşte aşık olur ve adını Mariya koyar ilk aşkıdır Kemal'in. Şans bu ya okulun bir programın da Mariyasının da aynı okula da birinci sınıf öğrencisi olduğunu öğrenir. Artık Kemal'in yeri amacı ona ulaşmaktır. Ortak arkadaşları aracılığı ile kıza ulaşır ve teklif eder . Adının Beyza öğrendiği kızla sevgili olan Kemal için artık okulun farklı bir anlamı vardır. Güzel giden bir ilişkileri varken Beyza bir anda ondan uzaklaşır ve sebebini bile söylemeden ayrılır. Üniversiteyi kazanıp başka bir şehire okumaya gider ve orada da sevgilileri olur ama Beyza aklından çıkmaz o onun ilk aşkıdır. Okul bitince hoşlandığı ve kendinden küçük olan biriyle evlenir işin de istediği konuma gelir. Düzenli bir hayatı herkesin kıskanarak baktığı bir evliliği vardır. Ama birgün gelir Kemal'in duyguları ve düşünceleri birbirine girer. Kendini arafta bulur. Aşk bir insanı ne hale getirir. Tek taraflı aşk bu kadar zor mudur. Kemal'in yaşadıkları aşk mı saplantı mıydı. İnsanı düşünceler içinde bırakan heyecanlı bir kitap. Siz de bu tarz kitapları okumayı seviyorsanız tavsiye ederim.
Aşk
Sensizliğimin ŞarkısıRamis Çınar · Müptela Yayınları · 202324 okunma