·480 syf.····Okunma: 25 Eylül 2023 10:49 Beren, uzun zamandır abisinin psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kalmaktadır. Abisinin yaptıklarına ses çıkarmayan ailesine ve abisinin baskılarına daha fazla katlanamıyordur. Başarılı bir tıp öğrencisi olan Beren, İstanbul’da bir üniversiteye geçiş yaparak, yeni bir hayata başlamaya karar vermiştir. Bunun içinde evden kaçmış, kaçarken de abisinin arabasını çalmıştır.
Lakin karanlık yolda giderken el kaldıran yaralı adamı son anda görmüş ve kendini onun rehinesi olarak bulmuştur. Biraz daha yol gittikten sonra adam onu arabadan atmış ve yola devam etmiştir. Ancak Beren’in arabayı takip etmekten başka şansı yoktur. Çünkü eşyaları ve tüm parası arabadadır.
Uzun bir koşunun ardından orman yolunda duran adamı takip eder ve gizli geçitten geçerek bir mahzene giriş yaptıklarını fark eder. Yaralı adam ise o sırada odadaki kabine girmiş ve dışarı çıkan adam lacivert gözleri hariç bambaşka biri olmuştur. Başka bir depişle beden değiştirmiştir.
James, en başından beri kızın farkında olmadına rağmen İstanbul’daki görevi bitene kadar riskli herhangi bir hamle yapmaktan kaçınmaktadır. Bu yüzden de Beren görevi bitene kadar misafiri olacaktır. Ancak ekipteki diğer üyeler işin içine girdiğinde Beren kendini Isolation Unity adında gizli bir birliğin sahte ajanı olarak bulacak, gizem, aksiyon ve teknoloji dolu bir dünyada yaşamaya çalışacaktır.
Seriyi kaç kere okudum bilmiyorum ama her seferinde ilk okuduğumdaki hislerimi tekrar tekrar yaşıyorum. Biraz bilim kurgu, çokça aksiyonun ve tabi ki de aşkın olduğu bir kitaptı.James’in ajan becerileri ve Beren’in zekası kalbimi fethetti.Aralarındaki diyaloglar ve uyum çok güzeldi. Beren'in yaşadıkları kalbimi kırarken, ailesinden özelliklede abisinden nefret ettim.Bunun dışında ekip üyeleri işin içine girince olaylar daha da eğlenceli hale geldi. Mike ya da Mert mi demeliyim? Kesinlikle favorim.Aynı zamanda hepimizin birer Jenny’si olmalı bence. Aşk, aksiyon, sırlar ve ardı arkası kesilmeyen olayların olduğu bir kitap arıyorsanız bu seriyi mutlaka okumalısınız.