Yalnızca bir günde bitirdiğim bir kitap ile geldim karşınıza. Öncelikle içeriğinin harika olduğunu belirtmek istiyorum. Tabiri caizse soluksuz okudum diyebilirim. Okuyucu kendini o kadar net bir şekilde çekiyor ki kitabı bırakıp giremiyorsunuz. Hemen içeriğine geleyim.
Seçkin, Hakan ve Tunç baş karakterlerimiz. Derslerinin bittiğini öğrendikten sonra beraber tatil yapmak için bir köye giderler. Bu köy Tunç'un küçükken yaşadığı köydür. Yerleştikten sonra birbirlerine paranormal olayları anlatmaya başlarlar. Bazen tırsalarda konuşmaya devam ederler. Ta ki başlarına bir şeyler gelmeye başlayıncaya dek.
Gördükleri kabuslar ve duydukları seslerden sonra başka köye giderler ancak orada da pek güzel şeyler olmaz. Hatta daha karmaşık şeyler meydana gelir ve olaylar iyice karışır. Hem korktukları için hem de kendilerine gelmek için şehre döndükleri zaman iki kız ile tanışırlar. Bunlar Bahar ve Alara. Hep beraber kendilerini karmakarışık olayların içerisinde bulurlar. Sesler kabuslar görüntüler hepsini psikolojisini bozmaya başlamaktadır.
Peki sizce bunlar neden başlarına geliyor, düzelecek mi, neler yaşayacaklar? Bu soruların cevabı için mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Sıkılacağınızı asla düşünmüyorum. Yazarın kalemine hayran kaldım diyebilirim. Kendisini çok tebrik ediyorum.
Kitap 312 sayfadan oluşmaktadır.
Aldığım fiyat : Hediye geldi.