2023 38. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2023 01:29
Hani bazı kitaplar olur ya okumasan bir sonraki sayfayı merak ediyorsun , okusan hemen bitecek diye üzülüyorsun. İşte o kitap bu kitap.   Kitap sevgili Sezer öğretmenimizin öğrencilik yılları ile başlayıp devam eden öğretmenlik hayatı boyunca yaşadıklarını bizlere aktarıyor. Her çocuk keşfedilmek için bekleyen bir hazine olup , Sezer öğretmen öğrencilerinin içlerindeki o değerli hazineyi çıkarmayı başarmış bir öğretmen. Kitabın sonlarına doğru Minik Notalar'ın doğuşunu bizlere anlatıyor. Kitabın dili, anlatımı o kadar sade , güzel ve içten ki her sayfasında kendinizden bir şeyler bulabileceğinize eminim. Neredeyse her sayfasında altını çizdiğim ve notlar aldığım bir kitap oldu. Kitapla derin bağlar oluşturduğunuzu hissetmeniz yadsınamaz bir gerçek. Yeri geldiğinde güldüğünüz yeri geldiğinde üzüldüğünüz, duygulandığınız bir kitap olacağına eminim. Kitabın her sayfasından bir ilham alacağınıza şüphem yok. Umutsuzluğa kapıldığım her an açıp bir alıntısını okuyabileceğim bir başucu kitabım oldu diyebilirim. Sezer öğretmenin TEDx  konuşması da bulunuyor. Gözlerim dolu dolu dinlediğim bir konuşma oldu. Böylesine özverili, mesleğine tutkun bir öğretmen olduğu ve böylesine içten bir kitapla bizlerin tanışmasına vesile olan sevgili Sezer Ortadağ'a teşekkür ediyorum.  Yeni çıkmış olan "Ben Nasıl Büyük Adam Olucam? " kitabını en yakın zamanda temin edip okumak için sabırsızlandığımı söylemeden geçemeyeceğim. Dilerim bende en yakın hayalim olan öğretmenlik mesleğine kavuşur ve sizlerden aldığım ilhamlar ve tavsiyeleri uygulayabilirim. Keyifli okumalar dilerim.
Tebeşir TozuSezer Ortadağ · Nemesis Kitap · 2021466 okunma