Ruhunuzun kapılarını açın, yolculuk başlamak üzere:)
2023 46. kitabı
Okunma: 02 Ekim 2023 16:31
Öncelikle "IKIGAI" Japonca bir kelimedir. Hayatın amacı ve yaşamı değerli kılan şeyler anlamına gelir. Ikigai Uygulama Rehberi kişisel gelişim kitabıdır. Japonların yaşantısından örnekler verilerek yazılmıştır. Kitap bizlere Japonların uzun ve mutlu yaşam sırrını vermek üzere ele alınmıştır. Hayat amacımızı yani ikigaimizi keşfetmek için bizlere birçok yol göstermiş durumda. Tam 35 yol olarak ele alınmış. Siz de benim gibi Japonların mutluluk sırlarını merak edenlerdenseniz bu yollardan en az birini uygularsınız diye düşünüyorum:) Ikigai Uygulama Rehberi kitabı için BBC şöyle diyor: "Kendinizi mutsuz ve çıkmazda hissediyorsanız, Ikigai Uygulama Rehberi tam size göre! Çünkü geleceğe umutla ve yoğun duygularla bakmanızı, hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlıyor." diyor. Ben de şunu eklemek isterim: Eğer gerçekten hayattaki gerçek amacınızı arayanlardan ve yaşamı en dolu şekilde yaşamak isteyenlerdenseniz Ikigai Uygulama Rehberi size en verimli yolları sunacaktır diye düşünüyorum . Dolayısıyla okumanızı tavsiye ederim. Şimdiden keyifli okumalar:))
Ikigai Uygulama RehberiFrancesc Miralles · İndigo Kitap Yayınevi · 20194,013 okunma