️Lacivert serisi yıllar önce severek okuduğum serilerden biriydi. Şimdi yenilenmiş haliyle tekrar okumak beni çok mutlu etti🩵 James ve Beren’in hikayelerini okumak, maceralarına ortak olmak benim için çok keyifliydi.
️Beren ailesinden kaçarken böyle bir şeyin içine düşeceğini tahmin bile edemezdi eminim ki. Zamanla Beren’in Lacivert’in hayatına ortak oluşu ve kendini olaylara adapte etmesini çok hoştu. James’in Beren’e karşı zamanla değişen duygularını, haraketlerini ve davranışlarını okumak çok keyifliydi. James ve Beren arasında ki diyaloglar inişli-çıkışlı olsa da James’in otoriter halleri tam bir ah kalbim’di🩵Beren’in Lacivert’i tam artık tanıdım zannederken hiç tahmin etmediği yanları ile yüzleşeceği gereken onlarca an vardı. Birlikte yaşamaya alıştıkça, yakınlaştıkça daha farklı duygular işin içine dahil olacaktı ve buna karşı çıkmak bir yana dur bile diyebilecekler miydi pek emin değilim. Lacivert’in Beren’e karşı korumacı tavırları, kendinden çok düşünen hallerini çok severek okusam da kendini ondan uzak tutmaya çalışırken olanlar biraz üzücüydü. Kitapta ekibin geri kalanı ile tanışıyoruz ve Elizabeth’ten hiç hoşlanmadım! Mike muazzam bir karakter olurken kitaba renk kattığını da söylemeliyim. Kitap öyle bir yer de bitiyor ki bekletmeden Safir’e başlayacağım. James ve Beren’in maceraları şüphesiz ikinci kitapta daha büyük olaylara ev sahipliği yapacak.