·272 syf.··Beğendi
···Okunma: 21 Eylül 2023 15:52 Serideki heyecan ve aksiyon beni öldürecek
Çok güzeldi çok. Baştan sona heyecanla okudum, bazı durumlar tahmin edilebilir olsada kurgu ve karakterler o karar güzel ki.. nasıl akıp gittiğini anlamıyorsunuz. Okudukça kapağa ve iç tasarımına dönüp bakıyor, detayları inceliyorum çünkü çok iyi
Şimdi dünya yok olma tehlikesiyle karşı karşıyayken bir Külkedisi ve Kırmızı Başlıklı Kız’ın yolları nasıl kesişecek onu görelim..
Scarlet Benoit, günlerdir kayıp olan büyükannesini arıyor. Ve aradan geçen günlerden sonra bir sokak savaşçısı olan Wolf’la tanışır. Bu yabancıya güvenmekte tereddüt etse de babaannesini bulma konusunda yardımını geri çevirmiyor.
Ama yine de etrafının kurtlarla dolu olduğunu unutmaması gerekiyor.
Onlar bir yandan babaannesini ararken, Cinder bulunduğu durumdan kaçmaya çalışıyor ama bunu başarırsa dış dünyanın tehlikelerine karşı kendini nasıl koruyacak?
Belli bir süre sonra yolları kesişen masal kahramanları birlikte büyük bir maceraya atılacaklar ama onları bekleyen gizemden habersizler.
Ama emin oldukları bir şey var ki oda Ay Ülkesi kraliçesinin hep bir adım önünde olmak!
Scarlet ve Wolf’un karşılaşmasından itibaren kitap aktı gitti. Bazı sırlar bir tık daha açığa çıktı ve bizi savaşa doğru sürükledi.
Cinder, Kaptan Thorne ve İko, Kırmızı başlıklı kızımız ve Kurdumuz ile karşılaşmalarından sonra serinin bizi daha heyecanlı bir serüvene taşıyacağını garanti etti. Çünkü kazanmaları gereken büyük bir savaş var ama öncelikle kuleye hapsedilmiş bir prensesi daha kurtarmaları gerekiyor!
Serinin şimdiden favorim olduğunu söyleyerek serinin üçüncü kitabına devam etmeye gidiyorum.
Okumaya başlamak için tereddüt ediyorsanız etmeyin, hemen başlayın