2023 75. kitabı
Okunma: 19 Eylül 2023 23:13
Ve bir fitzek kitabı daha biter diğer kitaplara kıyaslarsam bu biraz beklentiyi karşılamadığını söyleye bilirim sanki biraz tekrarlamış gibiydi ama ilk defa fitzek okusaydım kesinlikle aşırı severim zaten kitaba kötü diyemem çünkü merakla kendini okutturuyor büyük bir beyin fırtınası yaptırıyor sonuna kadar şimdi öldümü yaşıyor mu ne oldu bunlara diyip diyip duruyorsunuz. • Kısaca konusundan bahsetmek gerekirse; Ana karakterimiz Marc Lucas bir trafik kazası sonucu eşini ve doğmamış çocuğunu kaybeder. Kazaya bağlı olarak geçici bir hafıza kaybı yaşamaktadır. Kazaya dair hiç bir şey hatırlamaz eşini kaybettikten sonra daha fazla bu acıya katlanamayıp bir dergide gördüğü trajedi sonrası hafıza silme ilanı dikkatini çeker ve bunun üzerine kliniğe gider. Tahlilleri yapıldığı sırada bu olaydan vazgeçen Marc aslında bilmediği kocaman bir oyunun içine gider bundan sonra yaşadıkları bir deney mi gerçek yaşamımı hayal mi rüya mı bir türlü işin içinden çıkamaz peki ya sonunda ? Bakalım Marc’ın başına neler gelmiştir.
KıymıkSebastian Fitzek · PEGASUS YAYINLARI · 0606 okunma