Nevşin Mengü canlı yayınında o kadar güzel(!) manipülasyon yapıyor ki resmen bu İsrail taraftarlığı gözlerimi yaşarttı! Ah bu İslâmcılar başka bir dünyada yaşıyorlarmış! Bir türlü şu ideolojik bakıştan kurtulamamışız! Bunlar mevzunun takibinde bir tek kendileri var sanıyor ya ben de buna bitiyorum. Her gerçeği biliyorlar.
1.013 Gösterim
Ömer
Hamas'ın yürüttüğü operasyon dedikten sonra "daha doğrusu saldırı" dedi. Yayın boyunca sürekli İran desteği ve Hamas saldırısına dikkat çekti. Gaye İsrail'in masum bir oluşum olmasına rağmen saldırıya uğradığını izhar etmek. Zaten yayına aldığı gazeteci de sivilleri öldürüyorlar dedi. Anlayacağınız manipülasyon ve ikiyüzlülüğün birçok örneklerinden biri sergilendi.
Ömer
Adama söylemek istediğiniz son bir şey var mı diyor. Adam da şu anda "teröristler"le savaşıyoruz ve asla vazgeçmeyeceğiz diyor.
Ömer
Yayına aldığı gazeteci ile İngilizce bir görüşme gerçekleştiriyor. Adam şu anda Tel Aviv'in güneyindeymiş. İsrail'e Gazze'den gelen "teröristler"den bahsediyor. Nevşin Mengü de durmadan baş sallıyor.
Ömer
Mengü "Filistinlilik yok." demişti, ama; twitter.com/zainabkaratash/...