2023 60. kitabı
Bu kitaba kalbimin kırılacağını bile bile başladım attım ateşlere kendimi ağlamaktan odaklanamadım bile ama sorarsanız deydi mi diye evet deydi arkadaşlar. Benim için yeri çok ayrı olacak bir kitap unutmayacağım. Eğer karakterlere çok kapılmazsam üzülmem çok demiştim ama Kasey ve Jonah'ı çok benimsedim ve bağlandım. Bir yerden sonra onların acıları benim acılarım oldu. Onların da dediği gibi keşke daha erken tanışsalardı. Dört ay onlar için haksızlıktı daha çok anı biriktirmeliydiler. Sanırım kitabın devamı varmış ve başrollerde Kasey hayatında iyi kötü devam ederken ona Theo eşlik edecekmiş ve çoğu okumam diyor ama ben o kitap için de heyecanlıyım. Jonah'ın tanamlanması gereken bir duygusu vardı. Aşkı yaşayıp öyle veda etti. Şimdi sıra Kasey'de. Onun da tamamlanması gerekiyor. Tek sıkıntı keşke Theo değilde başka biri olsaydı. Ama Jonah bunu fark etti son sahnelerde Theo yla bu durumu konuştular, belliydi. Her ne olursa olsun tek ve sonsuz aşkımız Jonah. Bunu hiçbir şey değiştiremez. Bakalım neler olucak devam kitabını sabırsızlıkla bekliyorum. 5/5
Son SüratEmma Scott · Lapis Yayınları · 2023874 okunma