2023 247. kitabı
Güller ile Piyano Herkese Merhabalar...️ Sizlere @arkadyakitap in en yenisi ile geldim. Güçlü ve kararlı kadınların işlendiği konarlı göçerli diye tabir edilen sirk yıllarının anlatıldığı bir dönem romanıydı. Kitabımız bir sirk de geçiyor. (Konudan bağımsız olarak sirkleri sevmediğimi hayvanların ve insanların gösteri uğruna ne kadar kullanılmasını hiç sevmiyorum, sevmeyeceğim.) Rosamund asilzade olan ve yetistirilen genç kız için özgürlük ve gerçek kendini hissetmek daha değerlidir. Savaş zamanı kaybettiği abisinden kalan Arap atı Ingenue ise onun için çok değerlidir. Ama bir gün babasının onu satacağını supriz bir şekilde öğrenir. Çünkü satacağı kişi gündüz başına gelen talihsiz kazadan onu kurtaran Colin adında bir gençtir. Ve Colin'in ona bir teklifi vardır. Ingenue ile birlikte gelmesi ondan ayrilmamasi ve performansı sanatçısı olması bu zor kararı almak Rosamund için uzun sürmez ama bu macera ona neler katacak? Armilda Burton o bir çiftlikte yaşayan ama hayalleri o çiftliğe sığmayan ,hayallerini bir sigara kutusuna sığdıran genç bir kızdır. Kardeşinin de desteği ile o sınırları aşmak için harekete geçer ilk başta ismi ile başlar o artık Mable Burton'dur. Yeni hayatından karşısına çıkan John ile kısa bir yürüyüş yapar ama John ondan kendini gizler kim olduğunu öğrenmesi ise 5 yıl sonra olacaktır... İki ayrı dünya iki güçlü kadın ve ihtişamlı bir sirk oranın atmosferin,sorumluluğu ve entrikaları arasında içlerinde olan sesi dinleyen kadınların uzun soluklu himayesi ve onları bekleyen talihsizlikler, şanslar ve olaylar hepsi ve daha fazlası kitapta. Farklı bakış acılarından ve yıllardan okumak ise ayrıcalık.
Güller ile PiyanoKristy Cambron · Arkadya Yayınları · 2023129 okunma