Bambaşka bir evrenin eşiğinden..
2023 13. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2023 21:13
Benim güzel evrenim, güzel yıldızlarım ve karanlık ama bir o kadar da masum gölgelerim. Evrenin bütün morlukları ve ışıltıları burada toplanmış sanki!! Minik yıldız'ım Alnilam, hüznün en derin kuyusuna düşen Alphard ve deli dolu ikizlerim. Sizinle gerçekten çok vakit geçirdim. Orion benim bir beklenti ile aldığım kitap değildi. Bu yüzden ne hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim ne de beklentimin üzerinde. Konusunu dahi bilmediğim, küçük yaşımda yazarı takip ettiğim için almıştım. Ki o zamanlar kitap okuma alışkanlığım dahi yoktu. Daha çok karakterlerimizin duygu değişimleri,hayat düşünceleri anlatılmıştı. Ve duygular ve betimlemeler çok güzeldi sanki duyguları ben yaşamışım gibi hissettiriyordu. Ve bu betimlemeler kitabın evrenine daha çok bağladı. İlk başta çok akıcı olarak gittiğini söyleyemeyeceğim, ben biraz duraklayarak okudum çünkü. Ama yazarın düşündüğü kurgu olağanüstüydü. Nasıl düşünüp böyle bir evren kurdu, hatlarını belirleyip bunu nasıl bir kitap halinde sundu.. Hayran olunası!! Yazarın genç yaşına rağmen sürdürdüğü evren bambaşka dahi olsa gerçek hayatta yanlış gördüğü şeyleri eleştirmesi gerçekten ders çıkartıcı. Bu da kitabı bomboş bir nedenle yazmadığını ortaya koyuyor. Nihayetinde güzel bir roman, farklı bir yaşayış ve farklı deneyimlerdi. Eğer biraz duygu yüklü roman okumak istiyorsanız tavsiye ediyorum. OrionOrion Almina TanerAlmina Taner
Roman
OrionAlmina Taner · Martı Yayınları · 20212,221 okunma