2023 6. kitabı
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ne yazarımız Ahmet satan'ın son Kale kitabı ile beraberiz kitab çok güzeldi herkesin eline alipta okumasi gereken kitablardan birisi yazarımız resmen döktürmüş kitabında okuyan herkese teşekkürler Kitapta yazarımız bir insanın hayatında en önemli varlığı ailesi olduğuna değinmek istemiş kitapta annesinin ilkokula kadar gitmiş olduğunu söylüyor ve oğluna sen daha çok okuyacaksın diyor ablasının kitap ve defterleri ile uğraşıp saklamak peşindeydi ablası geldiği zaman kitap ve defterini bulamayınca bir köşeye çekip kulağını uzatırdı bu da onu sevdiğini bilerek sürekli yapardi kitap ve silgisini nereye koyduğunu bulamazdı. edebiyat fakültesi mezunu olmuştu. Her sabah öğretim üyesi olduğum kurumun merdivenlerinden çıkarken susuyordum. Az sonra patlamaya hazır Bir Volkan gibi susuyordum. İçeriye girdim ilk dakikadan itibaren her sabah aynı sözle başlıyordum derslerime "Hayat bir daha geri gelmeyecek. Kıymetini bilmemiz lazım her saniyenin. Zaman göz kırpıp usulca telaşına çekip gider bu yüzden yere bastığımız her adımın planını doğru yapmamız gerekiyor " Kişilik bölücü terör örgütünün fark eden Salim binbaşı Çınar mutlu kimseye bir şey olmasın diyerek gecenin bir yarısı üstümüzden ayrılarak yaklaşan bölücü terör örgütlerinin sızmasını engellemek maksadıyla üstümüzden ayrılmışlar. Onlar bize doğru yaklaşırken bu iki Kahraman da onlara doğru yaklaşmışlar. Yaklaşık 8 saat boyunca mücadele vermişler. Salim binbaşı olay yerinde şehit düşmüş. Onun silah arkadaşı Çınar mutlu tek başına kalmış. Tüm mühim vatana düşmanlara atıp son kalan 5 el bombasını birbirine bağlayıp ilk önce teslim olmuş. Alacağını sanan böyle işte terör örgütleri yaklaşık 15 kişiye önce Çınar mutlu'ya dipçiklerle vurmaya başlamışlar. Düğünü sanıp bırakmışlar. Kağıt şehit Çınar mutlu el bombasının pimini çekerek kalabalığın arasına atlamış ve tüm bölücü terör örgütünün orada öldürmüştür. Anlatılan kahramanlık değil de nedir? Kanımızın son damlasına kadar varlığım Türk varlığını armağan olsun . Kaletepe'de her sene tören oldu. geride kalanlar yine anıldı.
Son KaleAhmet Satan · Dionysos Yayın Group · 20234 okunma