2023 47. kitabı
Okunma: 21 Ekim 2023 12:57
Öğrencilerimiz deneme sorularıyla ilgilenirken ben de @devinenfelsefe atölyemizin yarınki konusunu oluşturan Merleau-Ponty’nin Algılanan Dünya’sına daldım. Kitap, insanların dünyayı nasıl algıladığı, duyusal deneyimlerin nasıl şekillendiği ve bu deneyimlerin insanların dünyayı anlamasına nasıl katkıda bulunduğu konularını ele alıyor ve Merleau-Ponty, algı ve bilinç arasındaki ilişkiyi incelerken insan algısının karmaşıklığını ve öznel karakterini vurguluyor. Bir radyo programı için kaleme alınan 7 sohbetten oluşan Algılanan Dünya, fenomenoloji ve algı felsefesi alanında önemli bir eser olarak kabul edilmektedir. ____________________________________________ #KitapÖnerisi #AlgılananDünya #OkuYorum #HaftanınKitabı #FelsefecininKitapları #OkuyarakYasa #OkudumBitti #KitapKurdu #KitapYorum #KitapBenim #Bookstagram #BookLovrt #InstaBooks #KitapSevgisi #KitapYurdu #KitaplarİyiKiVar #KitapOkuyorum #KitapAlışverişi #KitapTanıtımı #Kitapkolik #KitaptanSözler #kitapdelisi #FelsefecininKitaplığı #NihanHocanınKitapları
Algılanan DünyaMaurice Merleau-Ponty · Metis Yayıncılık · 2006416 okunma