Uzun zamandır merak ettiğim bir seriydi. Kapaklarıyla beraber çok beğeniyordum ve sonunda bizde de çevirilmeye başlandı. Polisiye ve romantizm dolu bir kitaptı. Romantizm baskındı tabiki. Kadın karakterimiz Winslow kasabadaki genç yaştaki kızların Indigo Dağındaki intiharlarını araştırıyor. Bütün halkın gözünde bu ölümler intahar olsa da polis şefi olan Winslow bu ölümlerin arkasında başka şeyler olduğunu hissedip olayım peşine düşüyor. Aynı zamanda her seferinde birbirlerinden uzak duracaklarını söyleyip diğer an kendilerini öpüşürken bulan çekim kuvveti çok yüksek olan Winslow ve Griffin aşkı da büyük bir hızla ilerlemeye devam ediyor. Karakterlerin gerçekten yetişkin gibi davranmaları ve konuşarak anlaşmaları saçma sapan triplere girmemeleri öncelikle benim çok hoşuma gitti. Böyle çiftlere ölürüm ya sksks Kitabın polisiye kısmı da baya sürükleyici ve tadındaydı. Hele son sayfalar heyecanlı bir şekilde okuttu. Ortaya çıkan katil de beni çok şaşırttı. Kitabın benim için tek sorunu keşke biraz daha derinlemesine yazılsaydı. Çok yalın bir kalemi var yazarın. Özellikle çiftin özel sahnelerini detaylı okumak isterdim heheheh Yine de bu seriyi tamamlayacağım. Bir sonraki kitabın karakterlerini okumak çok istiyorum merak ediyorum onları da.