Dikkat spoiler içerir!!
Seri her şeye rağmen bir sonuca bağlanabildi. Melek Raffe ile ana karakter kızımız mutlu olabildi. Dünyadaki savaşta insanlar ve melek Raffe'miz galip geldi. Kızımızın dişli biri olması gerçekten büyük bir artıydı. Her şeye salya sümük ağlayan biri olmamasını beğendim.
Ancak son kitabın eksikleri vardı. Örneğin kızımızın ailesinin neden bu kadar tuhaf olduğuydu. Annesi neden başından beri kızını ucube olarak görüyordu. Bunu hiç anlayamadım. Şizofrenik bir durum olduğunu kabul edebiliyorum ancak kitapta bir yere evirileceğini düşünmüştüm.
Son biraz oldu bittiye getirildi. Bir an savaş vardı. Bir anda cehennemdeki yaratıklar geldi ve Uriel yenildi.
Sonuç olarak seriye on üzerinden puan vermem gerekirse bu beş olur. Serinin geçtiği dünya çok benlik bir yer değildi. Kıyamet türü şeyleri okumayı çok sevmem. Belki de bu yüzden bana hitap etmedi. Seride beğendiğim tek şey kızın güçlü olmasıydı.
Yine okur muyum diye sorarsanız, ben hayır derim. Ama bu tür kıyamet senaryolarını seviyorsanız öneririm.