Cabulka
2023 16. kitabı
Selam kitap dostları aydınlanmaya hizmet eden bir kitap ile karşınızdayım Kitap, insanlığın kendi öz-üne, bir-liğe olan yolculuğunu, büyük bir bilgelikle aktarıyor. Tasavvuf, fantastik, mistik, spiritüel ve dahası bir tür nasıl oluyor demeyin, okuyunca daha fazlası olduğunu da göreceksiniz. Tüm insanlık olarak ve her bir birey, bir kabuk içindeyiz. Bu kitapta amaçlanan, kabuğun kırılması, öz ün farkındalığına ulaşılması, yaradan ile bir oluşumuzun anlaşılması bana göre. Her can farklı deneyimler yaşar dünya yolculuğunda ve asıl amacımız kamil insan olarak tekamül edebilmektir. Farklılıklardan birliğe geçebilmektir. Bilinci, yaradan boyutuna çıkarabilmektir. Yani yolculuğumuz ana kaynaktan ayrılan zerrecikler olarak o kaynağa geri dönebilmeyi amaçlar. İşte cabulka evreni ve bu evrende yaşayanların maceraları bu temel üzerine kurulu. Kahramanların kuş olması asla şaşırtmasın sizi çünkü aşinayız tasavvuf da simurg anlatımı ile kuş imgesinin kullanımına. Baykuşun bilgeliğine, turna sembolüne, anka kuşuna… 6 kitaplık bir seri olacak. Bildiğiniz popüler tüm fantastik serileri geride bırakacak ki, o serilerin doğu kültüründen nasıl yararlandığını okuyanlar olarak çok iyi biliyoruz. Bu toprakların kadim bilgeliklerini bu topraklardan çıkan kitaplar fazlasıyla güzel aktarıyor artık. Bu nedenle Cabulka kitabı ve serisinin her evde olmasını yürekten istiyorum okuyup anlaşılabilmesini yürekten diliyorum Katkıda bulunan herkesin emeğine yüreğine sağlık, tadı damakta kalan bir kitap okudum sayelerinde Ve son olarak, kitaba ustalıkla gizlenmiş büyük sırlar var okuyacak olan her can, dikkatli olun Ali Bektaş Cafer Sadık Şahin
Kitap İncelemeleri
CabulkaAli Bektaş · 101 Fikir Sanat · 202373 okunma