Kitap yorumum
2023 121. kitabı
Okunma: 21 Ekim 2023 21:32
A-71 A-71 kitabının yorumuyla sizlerleyim. İskender Pala, farklı bir tür de ele aldığı A-71 kitabı insanda merak uyandırıyor. Bilimkurgu tarzını ve tasavvufun bir arada harmanlandığı görülüyor. Kusursuz anlatımıyla sayfaların nasıl ilerlediği anlaşılmıyor. İskender Hocam, yine kalemiyle ustalığını konusturmuş. A-71 kitabından bahsedecek olursam; Antalya'da nöbetçi amir Kahire Hava Yolları'na ait Airbus 321'den gelen anons ile yerinden fırladı. Gece özellikle bu uçağı takip etmeliydi. Ama radara baktığında uçağın sinyali gidip gelmekteydi. Ortada sanki bir gariplik vardı. Bir saat sonra Kahire'den gelen bu uçağın inişi vardı. Amir özellikle bu uçak için nöbet gününü değiştirdi. Uçaktaki yolcular arasında A-71 koduyla birisi seyahat etmekteydi. Bagaj kısmında ise uçakta kayıtlara geçmeyen 200 adet sodyum iyon batarya taşıyordu. Seyir halindeki uçakların sinyalleri takip edilebiliyordu. Ama Airbus 321'den herhangi bir sinyal yoktu. Nöbetçi amir, yardımcı operatöre çok acil Kahire, Nicosia ve Ercan Hava Kontrolleri'ni aramasını söyledi. Kahire, yardım çağrısını doğruladı. Uçakla hiçbir şekilde irtibat sağlanamıyor.Yoksa uçak denize ya da başka bir yere düşmüş olabilir mi? Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Kitapla kalın dostlar #okudumbitti #kitapyorumu #uçak #kahire #antalya #bookstagram #erdeminkitapligi #bilimkurgu #a71 #iskenderpala #kapıyayınları #sayga319
A-71İskender Pala · Kapı Yayınları · 20222,735 okunma