·528 syf.····Okunma: 27 Ekim 2023 19:31 Selam, nasılsınız bakalım?
Ben hayatıma "Kepçuk" kelimesini ekleyerek kaldığım yerden mutlu mesut devam ediyorum.
Kitap, Murathan (buraya benden kocaman bir kalp) ile Gökçen'in çocukluğunu okuyarak başlıyor. Minik böceklerim Kepçuk ve Pamuk'un o sevimli hallerini okumak çok çok eğlenceliydi. Eğlencrli baktıkları dünya babaları Ali ve Yusuf'un beraber şehit olmasıyla değişiyor. Gökçen ve Murathan'ın yolları ayrılıyor.
Aradan yıllar geçiyor ve Murathan Karakurt babasının izinden gidip askeri görevini doğuda komutan olarak yapmaya başlıyor.
Murathan'a birazdan geri döneceğim önce biraz Gökçen'den bahsedeyim.
Gökçen sivri diline rağmen büyüyor ve üzelleşiyor. Yaramazlıkta sınır tanımayan minik Gökçen herkesi şaşırtıp doktor oluyor. Tayini doğuya Murathan'ın bulunduğu şehire düşüyor.
Canım Murathan'ım
Bebeğim Murathan'ım
Karakurtum Murathan'ım
Asker olması, üniforması olması ayrı bir olay. Karakteri duruşu çok başka olay.
Oturup sabahlara kadar kendisini anlatabilirim.
Yıllar sonra Gökçen ile karşılaşması ve onu koruyup kollaması tam bir alfa duruşu değilde nedir!?
Kitap içerisinde bir çok karakter var hepside sevilesi ama benim gözüm taktir edersiniz ki Gökçen ve Murathan'dan başkasını görmüyor.
Ender okuduğum wattpad hikayelerinden en en en sevdiğim olarak tarihe not edildi.
Şimdi sırada serisinin devamının çıkmasını beklemek var. Eh beklenen gün gelecekse çekilen acı mukaddestir diyor bekliyoruz.
O âna kadar sizler bu kitabı mutlaka alın OKUYUN ve OKUTUN
KitapRüyasından Sevgilerle