2023 62. kitabı
Okunma: 30 Ekim 2023 18:12
Oğuz Yılmaz hocamızın kaleminden çıkan bu eser için öncelikle teşekkür ediyorum.Daha önce yazdığı bir eseri var mı bilmiyorum ama yoksa yazması gerektiğini düşünüyorum.Kılavuzun Pusulası kayıp bir eserin bulunmasına yönelik bir konuya sahip olduğu için bana farklı geldi ve ilgiyle okudum. Zira ben de edebiyat mezunu olduğum için bu eser hakkında neler yazıldığı merakımı cezbetti.Üslubu ve kelimelerle iletişimi edebi açıdan fazlasıyla doyurucu. Sürükleyici olması yönüyle de hızlı okunabilen bir kitap. Lakin ben yarım kalmalara pek dayanamıyorum. Yani eksik kalmış çok nokta var. Bunu bilerek okuyucu tamamlasın diye mi yaptı bilmiyorum ama bende o kadar senaryo oluştu ki çıkamadım işin içinden bir türlü. Bu yüzden kendisinden bunları tamamlamasını isterdim.Ve kitabın devamı olacak gibi bir hissiyat oluştu ben de. Olur veya olmaz bilmiyorum ama ben Faysal'ın gözünden Tomris'in gözünden Seyfo Dayı'nın gözünden de hikayeyi dinlemek isterdim.Bir de kitabın içinde hayata veda eden karakterlerin neden öldüğünü de hiç anlamadım.Çok fazla soru işaretim var yani ama güzel ve okunmasını tavsiye edebileceğim bir eser. Keyifli okumalar dilerim.
Kılavuzun PusulasıOğuz Yılmaz · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 2022310 okunma
1 +1'leme
Değerli yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum 😊🍀 Umarım devamı gelir diyelim 😊
Devrik Cümle
Rica ederim, merakla bekliyorum😊