Senag

@Senagl
2023 60. kitabı
Okunma: 20 Ekim 2023 23:34
Selam! Bu kitabı yorumuna güvendiğim bir kişinin yorumunu okuduktan sonra merak ederek aldım. Kitaba beklentisiz başladım ve beğendim. Yazarın anlatımını sevdim. Bazı yerler beklemediğim şekilde ilerledi: Mesela Josh ile karşılaştıkları sonrasında birbirlerine bu kadar çabuk adapte olmalarını beklemiyordum, güzel oldu. Josh Ve Hazel, birbirlerini üniversiteden tanıyorlar. Aslında daha çok Hazel, aşırı karakteriyle Josh'a birçok defa rezil olmuştur. Seneler sonra Hazel en yakın arkadaşı Emily'nin evinde, Josh ile karşılaşır ve tekrar birbirlerini gören ikili, kendilerini bile şaşırtacak şekilde kolay uyum sağlarlar. İkisi arasında süregelen kaynaşma, arkadaşlık ilişkisi ve sonrasında gelişebilecek şeyleri okuyoruz. Hazel oldukça enerjik ve marjinal bir karakter. Josh ise anlaşıylı, ilgili ve sevilesi bir erkek. İkisinin birbirlerini tam anlamıyla tanımalarını ve ufak çaplı çılgınlıklarıyla oldukça tatlı bir serüvene ortak oluyoruz. Gayet yalın ilerleyen, yüzde tebessüm bıraktıran ve absürt olayların yaşanmadığı güzel bir kitaptı. Tavsiye ederim.
Josh ve Hazel'ın Sevgili Olmama RehberiChristina Lauren · Yabancı Yayınları · 20242,158 okunma