2023 51. kitabı
#OsmanKurt un kaleme aldığı #DehaZamanınEfendisi aksiyonu bol ve okuyucuyu kitaba hapseden bir kurguya sahip. İlk başlarda çok fazla karakter olması biraz kafa karıştırsa da ilerleyen sayfalarda her bir karakteri yakından tanıyarak olaya daha fazla hakim oluyorsunuz. Gelelim kitabın konusuna; Tekin Bey ve eşi Safiye Hanım uzun bir zaman çocukları olmayınca bir yetimhane açarlar ve buradaki çocukları kendi çocukları gibi benimserler. Ancak Safiye Hanım için Oğuz diğerlerinden çok farklıdır. 37 dili zorlanmadan öğrenen ve çok zeki olan Oğuz' u Kurum adı verilen uluslararası bir örgütü ortadan kaldırmak için eğitir. Yalnız bu iş için bir kişiye daha ihtiyacı vardır.O da Oğuz' un ikiz kardeşi Mert. İki kardeşe de diğerinin öldüğünü söyleyip onları birbirinden ayırır. Oğuz Türkiye' de kalıp eğitimine devam ederken Mert yurt dışına çıkarılır ve Kurum u izleme görevi verilir. Safiye Hanım hastalığına yenik düşüp vefat edince eşinTekin Bey batmak üzere olan şirketlerini kurtarmak için Oğuz' dan yardım ister. Oğuz bu işin arkasında Kurum olduğunu öğrenince harekete geçer fakat Kurum'unda Oğuz ile yarım kalan bir hesabı vardır. Ajan konulu kitapları seviyorsanız film tadındaki bu kitaba bir göz atın. @osman.krtt @bbkitap @aymirayayinevi #aymirayayinevi #kitaptavsiyesi
DehaOsman Kurt · Aymira · 20209 okunma