·200 syf.····Okunma: 07 Kasım 2023 16:06 Her şey fazlasıyla beklentilerime göre gidiyor, açıkçası buna bayılıyorum. Puanım 4,5/5. Bu da William'ın eksikliğinden kaynaklanıyor, onu okumayı özledim.
Sanıyorum ki Fransız İhtilali ile ilgili görüşlerimden bir önceki vol'de bahsetmiştim ama Mycroft'un Holmes ailesiyle ilgili dediklerini tamamen unutmuşum. Sherlock bunu öğrense ne tepki verirdi çok merak ediyorum, bir şekilde bir noktada bunu göreceğimize eminim.
Irene'in adının James Bonde olması tam olarak hatırladığım gibi değildi ama mangadaki hâli elbette daha iyiydi. Sherlock'un that woman is dead demesi beni şüpheye düşürdü açıkçası. Bana kalırsa Irene Adler'ın öldüğünü ve Irene'in farklı bir kimlikle yaşamaya devam edeceğini anladı, özellikle o selamdan sonra.
Sherlock, James Moriarty'ye gitgide yaklaşıyor ve bu süreç çok hoşuma gidiyor. Sanırım sonraki vol'de üniversitede Liam'ın bir dersine gidecek. Sonrası ise zaten sonun başlangıcı sayılıyor. Manga okumalarımı çok uzun bir süre daha mtp'dan yapacağım çünkü güvende hissettiriyor ve tam da arzuladığım yerlere gelmişken ara verip başka mangalara geçemem. Her hafta bir vol hatta daha fazlasını okuyabileceğimi umuyorum.