Narinnar
Niran, ailesi ile birlikte geçirdiği trafik kazasından sağ kurtulmuştur, eşi ve kızının yaşaması için ise bir mucize gerekmektedir. Kendini çok kötü hissettiği ve tam da her şeyden vazgeçmek üzere olduğu bir gün karşısına çıkmıştır Arraf. Söylediklerini sorgusuz sualsiz yapması karşılığında eşi ve kızına kavuşacağını söyler. Fakat Arraf'ın isteği bir ailenin sonunu getirecektir. Niran önce biraz kararsız kalsa da bu isteği kabul eder.
Sevdiklerine kavuşmak uğruna bir aileyi yok etmeyi Niran'ın vicdanı kaldırabilecek miydi? Peki mucize gerçekleşecek ve Niran ailesine kavuşacabilecek miydi?
️Hiçbir yer sakladığı bir şey yoksa kilitli kalmazdı.
️Sebep sen olmazsan kaybeden sen olursun.
Bol entrikalı ve her sayfasında şaşıracağınız bir kitap okudum desem abartmış olmam sanırım. Okudukça merak ediyorsunuz acaba daha neler olacak diye. Yazarın kalemi oldukça akıcı ve asla sizi sıkmıyor. Kitabın sonu ise tam bir ters köşe gerçekten.
Ve insan düşünmeden edemiyor. Sevdiklerine kavuşmak uğruna başka bir aileyi yok etmek. Sorgulamadan, düşünmeden ve bunun gerçekleşeceğini bile bilmeden. Hani derler ya çaresizlik insana yapmayacağı şeyleri bile yaptırıyor diye. Belki de öyledir. Siz ne dersiniz?
@ozlemoguz11
@merdumgir1z