Bir anne için en büyük çaresizlik ,gözünden sakındığı ,bakmaya doyamadığı evladının gözleri önünde hiçbirşey yapamadan çaresiz beklemesidir.
Jane'in hayallerini kurduğu meslek yazılım mühendisliğidir.Hayattaki tek şansının her,aman babası olduğuna inanan Jane çok istediği mesleğinin okulunu okumak için babasıyla birlikte yaşadığı Helena'daki evinden ayrılıp New York'a taşınır. Burada hem okuyup hem çalışan Jane para biriktirmeye başlar. Biriktirdiği paralar ile kendisine küçük bir yazılım şirketi kurar.Küçük küçük adımlarla zirveye olan yolculuk devam eder.Artık piyasada adından sıkça söz edilen başarılı bir iş kadını olur.
Artık hayatında birşey eksiktir .Evlad aşkı ile yanan Jane sperm bankasından hamile kalarak oğlu David'i dünyaya getirir .Hiçbir erkeğe düşmanlığı yoktur fakat hiçbir erkeği çocuğunun babası olmaya yeterli görmemiştir.
David beş yaşına geldiğinde Jane'in dünyası yıkılır. Oğlu David lösemi hastasıdır. Şuan altı yaşında olan David ve kendisi için son bir yıl çok kötü geçmiştir. David'in doktoru profesör Steve David için bir mucizedir başka bir seçenek olmadığını belirtir .Dr.Steve kendi kızınıda lösemiden kaybettiği için başka çocukların bu hastalıktan ölmesi için çabalar.
Jane hastane odasında oğlu David'ın yanında beklerken birden uykuya dalar .Oğlunun hastalığının çaresi İzmir de bulunan Efes'in yakınlarında bulunan mağaranın içinde bulunan bir kaynak suyunda olduğunu görür.
Jane rüyasının bir işaret olduğunu anlar .Oğlunu yalnız bırakıp ona şifa bulmak için Türkiye 'ye gelip oğlunu iyileştirebilecek mi?
Film tadında güzel bir kitaptı.
@serkan.urganci
@narsist.kitap
@yayinevimavinefes
Vuslat teki
@anne.okur
#vuslatınkitapkurtları