Bütün Alıntılar
Çünkü hayat acımasız olsa bile umut bitmez hiçbir zaman. Umut biterse hayat biter. Bazen bu sınavlar o kadar ağır gelir ki; yaşam anlamını yitirir. Tıpkı benim yaşadığım hastalık gibi... Yavaş yavaş bütün gücünü kaybedersin, nefesi bile solunum cihazıyla alırsın... Hayata tek pencereden bakmak zorunda kalırsın ve koyu bir zamanın seferinde hayat yolculuğuna devam edersin... Hayat, bir domino taşı gibidir. Sen ne tarafa devirirsen o tarafa gidersin. Ben de onca derdime rağmen; acının içindeki balı keşfettim ve yazarlığa devrildim. Artık yoluma bir yazar olarak devam ediyorum. İnsanların hayalinde düşünmeye korktuğu acılar, benim hayat gerçeklerim. Umuda sarılan insan inanca sarılır ve bu sayede o acı insanı yıkmaz. Elinin gücü tükenmiş, kemiklerin eğrilmiş, yürüyemiyorsun ve annen seni sırtında taşıyor. Gençlik gururu diye bir şey vardır. Bu ilk gençlik çağı ruhsal çöküntülerin, hataların ve intiharların çokça yaşandığı bir dönemdir. Bu durumda benim yaşadıklarımı anlayabiliyor musunuz? Benim bu dünyadaki görevim; umudunu yitirmiş ve mucizelere inanmayan insanlara, umut aşılamak ve başardıklarımla gerçek mucizeyi anlatmak.